четверг, 27 июня 2013 г.

Чи може живе спілкування у соціальних мережах

замінити "живе"?


3 комментария:

  1. вибачте за тавтологію!! знаю,що подібних тем було багато, але дуже потрібна відповідь на таке запитання: Чи може комп'ютер (інтернет) замінити спілкування між людьми??? будь ласка пишіть усі!! потрібна думка суспільства!!!!!:))

    ОтветитьУдалить
  2. Спілкування в інеті може стати в пригоді у випадку, якщо Хтось виїхав в інше місто,а всі його друзі та рідні залишились далеко-далеко. Тоді інет - незамінна штука) А взагалі краще живе спілкування, ніж віртуальне. Краще прогулятись десь з друзями, поприкалуватись, посміятись, щось веселе вчворити, щоб потім було що згадати) Наприклад вляпатись в якусь історію чи пригоду)) А в інеті що? Скукотіща...аж нудить ,фу....Ну хіба що від фрідомського сайту не нудить))

    ОтветитьУдалить
  3. Я себе шишек через нет набила немало, но всеравно пользуюсь. В нете много лжи фальши преукрашиваний, много глянца.... Взять хотябы такой простой пример - никто в нете не выставляет фотку, на которй у него вылез прыщ )))
    Ладно. Теперь о хорошем - ребята - я немогу без общения с вами!!! Мне тяжело здесь в Житомире - нет "своих". Мне нескем вфйти наулицу и подуркувать, даже шутки не так воспринимаются... и только эта глобальная сетка помогает мне чувствовать, что я не чужая.

    ОтветитьУдалить